Искате вкусна и прясно приготвена храна всеки ден за Вас или Вашите възрастни или болни родители, но нямате време за това?

Доверете ни се и ние ще се погрижим да Ви отменим в ангажимента. Вие или вашите близки възрасти или болни хора ще получават редовно храна с високо качество и на достъпни цени. Ние  Ви предлагаме да изберете най-удобния начин да получите храната до Вашия или техния дом. Това ще извършат нашите коректни партньори  специализирани в приготвянето и доставка  на храна в еднократни пластмасови опаковки съгласно държавните стандарти.

Менютата са съобразени с препоръчителните дневни норми за консумация на основните хранителни продукти  и се изготвят по рецептурник, съгласуван със Столична регионална здравна инспекция.

Използват се  утвърдени марки продукти на фирми, които се съобразяват с европейските стандарти за качество.

При приготвянето на храната не се използват запръжки. Сол и захар се добавят в минимални количества – съгласно приетите стандарти за тяхното прилагане.

Предлагаме разнообразно меню съставено от –  супа,  основно ястие и десерт. Супата и основното са по 300 гр. всяко, а десерта е на бройка.

Цена:

Меню за деня  – 11.50 лв.
Седмично меню – 5 дни х 11.30 лв.
Месечно меню – 22 дни х  11.10 лв.

Цената е с включена доставка.

Възможна е доставка за събота и неделя при предварителна заявка!

ВНИМАНИЕ!!! 

Приемат се заявки за доставка само след сключен Договор в офиса на Социомед Консултинг и предварително заплащане по банков път.

гр. София, ул. Райко Жинзифов 17, бл.1 0, вх. Б, партер /ап.19/
Тел: 0886 241 525; 0895 216 537
Работно време: 09:30 – 17:30

Банкова сметка:
IBAN: BG66UBBS88881000477579
BIC: UBBSBGSF
При банка: СИБАНК

Вижте нашето седмично меню

НИЕ ВИНАГИ СМЕ ГОТОВИ ДА ВИ ПОМОГНЕМ!

СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ ЕООД – По-добрият избор на агенция за социални услуги!!