СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ е агенция, предоставяща голямо разнообразие от социални услуги. Те са насочени изцяло за грижа в домашна обстановка. Възрастните или болни хора се чувстават най–добре в собственото жилище сред близките си, приятелите си. Извеждането им от дома често е повод за чувство на отхвърленост. Затова нашата най-важна цел е да изчерпим всички възможности за грижи за болния и лечение у дома, да им вдъхнем смелост и да окажем необходимата им и много ценна помощ. Да затворим кръга от услуги в домашни условия, като така ви спестим нерви, време и средства. Всички грижи полагащи се за болен или възрастен човек в домашна обстановка или болнично заведение са препоръчани и съгласувани с личния му лекар, съответния специалист или техните близки.

  • Най-силно застъпени в нашата дейност са услугите, свързани с грижата за болни хора. Те се извършват в домашна обстановка или при необходимост – в болнично заведение и грижата за възрастни хора. Нашите служители /домашни помощници/ са на разположение да почистят, пазаруват или сготвят, за да улеснят любимите ви хора.
  • Ако вашите близки се чувстват самотни и нямат вече достатъчно социални контакти, можем да ви изпратим домашен помощник, с когото могат да се разходят, да прочетат любима книга, да поиграят на старите и позабравени игри – шах, табла и др. или само да си поговорят.
  • Нашият екип ще ви обсипе с множество идеи, които да направят празниците на вашите близки по-приятни, а близките ви хора по-щастливи.

ЗА НАШИТЕ ДЕЦА

Няма кой да прибере детето ви от детска градина? Или се тревожите как то ще се справи само с домашните и извънкласните занимания? Нуждаете се от помощ в домакинството? Ние ще ви помогнем и в избора за намиране на детегледачка и/или домашна помощница. В нашето забързано време ние се опитваме да ви бъдем в помощ и в домакинството, което отнема много от времето ни за отдих и почивка. А ако искате да се почувствате като на гости в собственият си дом – можете да ползвате услугата ни – готвач за вкъщи или само в почистването на дома, което много често е досадно занимание.