Ако сте далеч от дома и търсити начин да помогне на своите близки и роднини, обърнете се към нас!

Няма нужда да прибягвате до помощта на приятели, съседи, деца, просто немете професионален асистент.

Общоизвестен факт е, че възрастните и болни хора се чувстват най-добре в собственото си жилище сред познати вещи и в близост до приятелите си.

Извеждането им от дома често поражда чувство на отхвърленост и затова социалните агенции предоставят възможност за лечение и професионални грижи за болния у дома. СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ е агенция, специализирана в грижите за възрастни и болни хора, предлагаща голямо разнообразие от услуги в домашни условия.

Домашните помощници, които могат да се наемат чрез нас са на разположение да почистят, напазаруват или сготвят на любимите ви хора. За комфорта на вашите близки се предлага също оформяне на маникюр и педикюр, подстригване, боядисване, тонизиращ масаж. Ако сте далеч от Вашите близки и не можете да отпразнувате с тях рожденият им ден, ние можем да бъдем до тях и да се заемем с организациГрижа за близките на работещите в чужбинаята на тяхното тържество.

Ако ваш близък има здравословен проблем, осигуряваме почасови, целодневни или денонощни грижи за болен – грижовни болногледачи с опит и чувство за отговорност ще се грижат за най-близките ви хора. Те ще извършват различни видове дейности, осигуряващи необходимите санитарно-хигиенни, битови и социални условия за тях, в зависимост от индивидуалните потребности на всеки.

Когато е необходимо ще бъде извършен преглед и обработка на декубитални рани от медицинско лице.

При необходимост ние ще ги придружим до болнично заведение или различни институции със специализиран транспорт / частна линейка от наш партньор, занимаваща се с извозване на болни хора от болници и хосписи до вкъщи на територията на гр. София, Република България и Чужбина.

Ще бъде извършвана рехабилитация в домашни условия за хора след инсултни състояния, травми и ортопедични заболявания.

Ние можем да им помогнем с медицински педикюр от квалифициран специалист с опит. Отстраняване и оформяне на впит (врастнал) нокът, обработка и лечение на мазоли, кокоши тръни и цялостно почистване и оформяне на ноктите и ходилата на вашите близки,болни или трудно подвижни в домашни условия.

Ние от Социомед Консултинг можем да се погрижим и за домашните любимци на вашите близки, в случай, че се наложи да постъпят в болница, санаториум или да пътуват при близки хора.

Огромна радост и удовлетворение ни носи доверието получено от хората, намиращи се в чужбина, когато са далеч от дома и търсят начин да помогнат на своите близки в България, а ние сме успели да им помогнем с един доста по-лесен и значително по-ползотворен метод – чрез наемането на професионален асистент от нашата агенция.

Ако сте далеч от вашите близки, осигурете спокойствие на вас и вашите родители и ОСТАВEТЕ ГРИЖАТА НА НАС!

За допълнителна информация:
тел: + 359 886 241 525; +359 895 216 537
e – mail: office@smconsulting-bg.com
skype: sociomed_consulting

НИЕ ВИНАГИ СМЕ ГОТОВИ ДА ВИ ПОМОГНЕМ!

СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ ЕООД – По-добрият избор на агенция за социални услуги!!