law_6-compressor

ПРИНЦИПИ НА РАБОТА

СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ ЕООД e агенция за социални услуги.

Вярваме, че в услугите, които предоставяме най-важно е топлото човешко отношение и разбиране. Подписваме легални договори и цените ни са ясно посочени. Не вярваме в ситния шрифт, вярваме в добре свършената работа. Най-силният ни рекламен канал са клиентите, които вече ни познават. Отзиви за работата ни може да прочетете тук.

ВИДОВЕ УСЛУГИ

При нас, най-силно застъпени са услугите свързани с болни или възрастни хора, но може да ни потърсите и ако търсите коректна детегледачка или домашна помощница. Опитът ни е научил, че болните се чувстват по-добре в домашни условия, затова се стремим да предоставяме всички видове грижи и медицински манипулации, рехабилитация и други в дома на клиентите. Подробно за услугите на СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ ЕООД, може да прочетете тук.

И още

Стремим се непрекъснато да обогатяваме списъкът на услугите, които предлагаме и да откликваме на нуждите на клиентите. Ако не намирате услугата, която ви е необходима, споделете ни, ще се постараем да помогнем с индивидуална защото знаем, че всяка житейска и семейна ситуация е различна.Стараем се да сме гъвкави, имаме и предложения за абонаментни услуги, които може да разгледате тук.

Сертификати и разрешителни

Разполагаме с всички необходими сертификати и разрешителни за извършване на дейности свързани с предоставянето на социални услуги плюс правото да боравим с лични данни. При нас личните ви данни са на сигурно място. Нашите разрешителни и сертификати може да разгледате на страницата.

Служители

При нас работят грижовни и отговорни хора – медицински сестри, болногледачи, детегледачи, домашни помощници. Непрекъснато инвестираме в професионалното обучение и развитие на служителите ни. Нашите клиенти постоянно се увеличават, затова постоянно търсим нови попълнения в екипа си. Може да кандидатствате от тук или да се обадите на телефоните в контакти.

КОГА ДА НИ ПОТЪРСИТЕ?

  • Когато вие или ваш близък има нужда от медицински грижи в домашни условия.
  • Когато вашите възрастни родители имат нужда от ежедневна помощ, а вие сте прекалено ангажирани или живеете в чужбина.
  • Когато не искате да поверите децата си на когото и да е и търсите отговорни и коректни хора.
  • Когато задачите ви са твърде много, за да се погрижите и за дома си и е дошъл моментът да прехвърлите тази отговорност.
  • Когато имате нужда от каквато и да е съпътстваща медицинска или друга помощ. Пълен списък с нашите услуги може да намерите тук.

Удостоверения